“Vi sätter stor stolthet i det vi utför och ser fram emot att få ge er service och ta hand om era bilar. Välkomna att höra av er gällande service och reparationer på era bilar!”

I vår verkstad får du ett professionellt bemötande och en bra service. Vi tar emot alla bilmärken, släpvagnar för service och reparationer. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Våra duktiga mekaniker tar hand om ditt fordon, vad det än gäller. Våra kunder finns i Malmö med omnejd såsom runt om i landet.

Få bra service och bli en nöjd kund!

Vi vill att du som kund ska bli väl omhändertagen. Vi har investerat i en modern bilverkstad och arbetar ständigt med att förbättra oss för att ge dig som kund den bästa servicen. Vi har den senaste tekniken och kan idag erbjuda följande tjänster: service, reparationer, plåtskador, glasskador, bilvård, däckservice, motorbyten och ac-reparationer till ALLA bilmärken.

Vi tillhandahåller en rad olika tjänster gällande din bil och dina däck. Vi är väldigt bemötande och noga med att tillhandahålla bra och hållbar service.

En nöjd kund är den bästa marknadsföringen!

• En bilverkstad med den senaste tekniken.
  • Däckbyte och försäljning från kända leverantörer.
  • Oljeservice på alla bilar.
  • Bilvård för att hålla din blir ren och fräsch.
  • Experter inom bilmotor.
  • Felsökning/OBD.
  • AC-Service
  • Reparationer.

Den viktigaste punkten, är att vi kan allt om bilar! Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer.

Malmö Bilkliniken AB

En verkstad för oss som gillar bilar!

Email: info@bilkliniken.se
Ekonomi:ekonomi@bilkliniken.se

VARDAGAR: 09:00 – 18:00
LÖRDAGAR: 10:00 – 15:00
SÖNDAGAR:STÄNGT
Vår vision
Vår vision är att vara den verkstad i Malmö som försöker ge alla kunder ett trevligt och professionellt bemötande. Alla ska känna sig välkomna och väl omhändertagna hos oss.
Affärsidé
Att vara en fullutrustad service och skade-reparationsverkstad för reparationer med den bästa arbetskvaliteten, leveransförmåga och service gentemot privatkunder, försäkringsbolag, serviceverkstäder och bilföretag
Kvalitetspolicy
Alla våra åtaganden, allt vårt agerande och alla våra arbeten skall uppfattas som uttryck för hög kvalitet. Vårt viktigaste mått på kvalitet är våra kunders tillfredsställelse. Vi skall eftersträva att de alltid känner fullt förtroende för oss som leverantör.kundernas krav och önskemål skall tillgodoses genom att våra åtaganden och arbeten uppfyller avtalade villkor. Varje arbete skall vara en rekommendation för kommande affärer.