Felsökning

Vi felsöker din bil via vår senaste teknik och läser av alla felkoder.

När din bil inte fungerar som den ska, eller något går sönder men man vet inte riktigt vad.

Då behöver en diagnos eller felsökning utföras på bilen för att vi ska veta vad som behöver repareras. Olika fel är olika svåra att hitta. Ibland räcker det med en felkodsavläsning eller mindre kontroll av bilen, men ibland behöver det göras en omfattande felsökning för att hitta vad som behöver åtgärdas.

Innan vi utför några reparationer kommer du få ett kostnadsförslag att ta ställning till. Ring vår bokning så berättar vi mer.

Bromsar

Vi utför byte av bromsar,bromsbelägg och bromsok på alla personbilar oavsett märken.

BROMSBELÄGG – Bromsbelägget som också kan benämnas bromsklossar är en förbrukningsdetalj som slits varje gång man bromsar och det är helt normalt att det måste bytas ut efter en tid.

BROMSOK – Ett tydligt tecken på att ett av bilens bromsok inte har full funktion är att bilen drar åt höger eller vänster när du bromsar.

BROMSKIVOR – Alla bromsskivor på bilen har en minimum tjocklek som de inte får understiga. Händer detta så kan det bli farligt då skivorna inte är konstruerade att ta hela bromsverkan från bilen under denna tjocklek.

Reparationer

Hos oss kan du känna dig trygg och säker när du lämnar din bil på vår verkstad.

Vi erbjuder Dig följande tjänster inom vårt reparationsåtagande:

  • Bromsar (svarvar även skivor/trummor)
  • Fram- och bakvagnsreparationer
  • Avgassystem
  • Däck och balansering
  • Hjulinställningar
  • Rep av A/C, luftkoditionering
  • Motorreparationer
  • Kopplingsbyten

Oljeservice


Vi tar hand om gamla oljan och oljefiltret. Byte av olja, oljefilter och packning på avtappningspluggen.

Motor


Vi utför kompletta motorreparationer. Vi har många reservdelar i lager och beställer hem det som saknas.

Biltvätt

Vår effektiva skumtvätt är Malmös bästa! Tvätten är en kontaktlös tvätt som inte skadar eller repar lacken. först appliceras en avfettning som är alkalisk, när den har fått verka sprutas ett tjockt lager av lavaskum på som får rinna av. Denna skum är högeffektiv och drar med sig all smuts. Sedan spolas bilen av och torkas med skonsamma och ändamålsriktiga torkdukar. Invändigt använder vi oss av tryckluft och högklassiga produkter för att få din bil skinande ren. Gör som många andra privatpersoner och företag och unna din/dina bilar en välbehövlig tvätt.

AC-Service


Med regelbunden kontroll av ditt AC-system får du en jämnare drift och undviker större reparationer som kostar mer och tar längre tid.

Däckservice

Behöver du hjälp med däckbyte eller köpa nya däck? Vi hjälper gärna till! Hos oss byter du däck på din bil och samtidigt ger vi dig råd om hur du bäst sköter dina däck.

Bilkliniken i Malmö, en bilverkstad med brett urval av tjänster

Vi utför alla förekommande service-, reparations- och skadearbeten. Vi har även bland annat däckförsäljning och allt för att ditt företags bilägande ska bli så enkelt som möjligt.

Våra samarbetspartners